Zatvori
Sveučilište u Splitu podržava UN-ove ciljeve održivog razvoja
25.4.2025.
Studenti učili od vrhunskog chefa Hrvoja Zirojevića u restoranu Dvor Galerija slika
IMG-20250423-WA0047.jpg IMG-20250423-WA0004.jpg IMG-20250423-WA0014.jpg IMG-20250423-WA0018.jpg IMG-20250423-WA0025.jpg IMG-20250423-WA0026.jpg IMG-20250423-WA0027.jpg IMG-20250423-WA0028.jpg IMG-20250423-WA0034.jpg IMG-20250423-WA0040.jpg IMG-20250423-WA0041.jpg IMG-20250423-WA0043.jpg IMG-20250423-WA0046.jpg IMG-20250423-WA0048.jpg

Studenti prve godine sveučilišnog diplomskog studija ponovno su imali priliku učiti od najboljih! U sklopu kolegija Koncepti pripreme hrane u ugostiteljstvu, pod vodstvom izv. prof. dr. sc. Danijela Skroze, posjetili smo renomirani splitski restoran Dvor.

Dočekao nas je chef Hrvoje Zirojević, jedno od najistaknutijih imena hrvatske gastronomije. Kroz demonstraciju pripreme čak osam ribljih jela, studenti su imali priliku iz prve ruke naučiti kulinarske tehnike, principe prezentacije hrane te metode smanjenja food wastea.

Osim kulinarskog dijela, chef Zirojević podijelio je i dragocjena iskustva iz menadžmenta restorana - od vođenja uspješnog poslovanja i izgradnje vrhunske usluge, do kreiranja ponude koja može stati uz bok najboljim restoranima svijeta.

Zahvaljujemo chefu Zirojeviću i cijelom timu restorana Dvor na gostoprimstvu, vremenu i znanju koje su podijelili s našim studentima!

Sve novostiSljedeća