OBAVIJEST
mag. ing. techn. aliment. Arijana Martinić, održati će nastupno predavanje za izbor u naslovno zvanje predavač uu znanstvenom području biotehničkih znanosti, polje prehrambena tehnologija, grana inženjerstvo, dana 11. 10. 2024. godine u 11:00 sati, predavaonica C u zgradi studija Hotelijerstvo i gastronomija u Makarskoj, u sklopu kolegija Senzorna analiza hrane i pića, studentima druge godine diplomskoga sveučilišnog studija Hotelijerstvo i gastronomija.
Tema nastupnog predavanja:
ORGANIZACIJA I PROVEDBA PROGRAMA SENZORNE ANALIZE - ČIMBENICI KOJI UTJEČU NA SENZORSKU OCIJENU
Predavanje će se održati u prisutnosti studenata Hotelijerstva i gastronomije u Makarskoj i nastavnika sveučilišnog studija Hotelijerstvo i gastronomija i Stručnog povjerenstva u sastavu:
- Izv. prof. dr. sc. Vedran Poljak, predsjednik
- Izv. prof. dr. sc. Zvonimir Marijanović, član
- Izv. prof. dr. sc. Mladenka Malenica, član